Iedere woning of kantoor krijgt een prachtige, industriële uitstraling met een metalen deur op maat. Bij Beerens Metaalwerken zijn we gespecialiseerd in het op maat maken van metalen en roestvrijstalen deuren en andere industriële meubels. Met onze jarenlange ervaring garanderen we dat u een binnendeur van de hoogste kwaliteit krijgt.

  • Volledige service van ontwerp tot de installatie
  • Metalen deur volledig naar uw wensen gemaakt
  • Schuifdeuren, draaideuren en taatsdeuren voor particuliere en zakelijke klanten
  • De beste prijs-kwaliteitverhouding

Omdat de mogelijkheden wat betreft het ontwerp van onze metalen deuren vrijwel eindeloos zijn, werken we met offertes op maat. Deze kunt u volledig vrijblijvend aanvragen. Daarnaast gaan we graag met u in gesprek om uw wensen te bespreken. We zijn telefonisch en per mail bereikbaar. Ook kunt u ons contactformulier invullen.

Soorten metalen deuren

De metalen deuren die wij voor u maken zijn onder te verdelen in drie categorieën: metalen draaideuren, metalen schuifdeuren en metalen taatsdeuren. Iedere deur heeft dezelfde industriële uitstraling en is gemaakt van dezelfde materialen: gecoat metaal en glas. Daarnaast sluiten al onze standaard door middel van een magneetsluiting. In overleg is het uiteraard mogelijk om een andere sluiting te maken. Het verschil tussen de deuren zit hem in de manier waarop u de deur kunt openen.

Metalen draaideuren

De ‘standaard’ deuren die we maken zijn de bekende draaideuren met de scharnieren in de muur. Dit is het meest vergelijkbaar met een normale deur, met het voordeel dat u de kamer visueel vergroot door het glas. Bij de ontwerpfase bepalen we samen met u het aantal panelen, het formaat en de richting waarin de deur opent.

Metalen schuifdeuren

Onze metalen schuifdeuren op maat zijn enorm populair en zijn ideaal om te plaatsen op grotere wanden. Zo kunt u bijvoorbeeld de woonkamer van de eetkamer of keuken te scheiden. Ook in een kantoorpand is dit uitermate geschikt. Het exacte design van de deur is ook door uzelf te bepalen.

Metalen Taatsdeuren

Bij taatsdeuren zijn de scharnieren op de horizontale delen van de deur bevestigd, vaak op 1/5 of 2/5 van de breedte van de deur. Hierdoor zijn ze nagenoeg onzichtbaar en lijkt het alsof een wand opent in plaats van een traditionele deur. Dit doet het dan ook goed in combinatie met een pui.

Kijk voor meer voltooide deuren en andere industriële meubels ook eens op onze pagina met productvoorbeelden.

Heeft u interesse in onze metalen deuren en wilt u een offerte op maat aanvragen of wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen! Bij het aanvragen van een offerte verzoeken we u om de volgende vier zaken te benoemen:

  • De hoogte van de deuropening
  • De breedte van de deuropening
  • De muursoort waar het scharnier aan bevestigd moet worden
  • De gewenste vakverdeling

Ons werkgebied

Bij Beerens Metaalwerken focussen we ons op het maken van metalen deuren en andere industriële meubels voor particulieren en zakelijke klanten in heel Noord-Brabant. Vanwege de ligging van onze werkplaats in Geertruidenberg vervullen we ook opdrachten in en rond steden als Dordrecht en Gorinchem.

Contactgegevens

U bent van harte welkom in onze werkplaats om uw wensen te bespreken. Graag verzoeken we u wel om een afspraak te maken, om zeker te zijn dat we alle tijd voor u hebben.

Adres werkplaats
Centraleweg 14
4931 NB Geertruidenberg

Openingstijden werkplaats

Maandag 09:00 – 17:00 uur
Dinsdag 09:00 – 17:00 uur
Woensdag 09:00 – 17:00 uur
Donderdag 09:00 – 17:00 uur
Vrijdag 09:00 – 17:00 uur
Zaterdag gesloten
Zondag gesloten