Voor de liefhebbers van barbecues met een robuust en industrieel design maken we bij Beerens Metaalwerken een BBQ op maat die een leven lang meegaat. Al onze barbecues zijn gemaakt van 2,5 mm dik zwart staal, inclusief houten handvaten. Deze leveren we in het hele land en zelfs tot ver in Europa kunt u ze tegenkomen.

  • BBQ op maat laten maken, volledig naar uw eigen wensen
  • De beste prijs-kwaliteitverhouding
  • Eenvoudig op te bergen en weer in elkaar te zetten
  • Geschikt voor professioneel- en privégebruik

Heeft u interesse in een barbecue op maat? Neem dan contact met ons op! We zijn zowel telefonisch als per mail te bereiken en bespreken graag de mogelijkheden met u.

Standaard formaten BBQ staal

Hoewel u bij ons een BBQ volledig op maat kunt laten maken, zodat deze volledig voldoet aan uw wensen, hebben we ook enkele barbecues met standaard afmetingen. Deze zijn direct te bestellen via het contactformulier of door telefonisch contact op te nemen en worden binnen ongeveer een week voor u geproduceerd. De afmetingen en prijzen (inclusief btw) van deze barbecues zijn:

Lengte Breedte Hoogte van de bak Totale hoogte Prijs
40 cm 24 cm 18 cm 88 cm € 170,-
80 cm 24 cm 18 cm 88 cm € 230,-
120 cm 24 cm 18 cm 88 cm € 280,-
160 cm 24 cm 18 cm 88 cm € 310,-
200 cm 24 cm 18 cm 88 cm € 330,-

De prijs van een barbecue op maat is uiteraard afhankelijk van uw specifieke wensen. Het is daarnaast mogelijk om de barbecue bij u thuis te bezorgen in overleg, U kunt de BBQ gratis afhalen in onze werkplaats. Alle barbecues komen standaard als houtskool BBQ en bevatten de behuizing, een makkelijk uitneembaar as- en vleesrooster en vier demonteerbare poten. Alle barbecues zijn standaard verkrijgbaar in de kleuren matzwart en antraciet, waarbij ze gespoten zijn met een industriële, hittebestendige lak.

*dit is een voorbeeld van de standaard BBQ, uiteraard is het mogelijk om voor een ander design te kiezen!

Voordelen van een barbecue van staal op maat

Bij Beerens Metaalwerken maken we al jaren diverse industriële meubelen op maat. We hebben dan ook echte specialisten in huis als het gaat om het maken van kwalitatief hoogwaardige meubelen en barbecues. Bestelt u een barbecue op maat bij ons? Dan komt dit met diverse voordelen:

  • Alle onderdelen zijn eenvoudig uitneembaar en demonteerbaar. Op die manier is de barbecue gemakkelijk schoon te maken, op te ruimen en daarna weer op te zetten. Zo hoeft u dus niet de barbecue altijd op een plek te zetten waar hij in de weg staat.
  • We monteren het vleesrooster in de lengte, zodat u er bijvoorbeeld eenvoudig saté op kunt leggen, zonder dat ze tussen de spijlen vallen.
  • De spijlen van het vleesrooster zijn gemaakt van 6 mm dik, hoogwaardig roestvast staal
  • We maken gebruik van een 2,5 mm dikke, metalen wandbehuizing en de poten staan schuin onder de bbq. Dit maakt de barbecue enorm stevig. Hij gaat dan ook een leven lang mee.

Werkgebied

Wij zijn gevestigd in Geertruidenberg in het Noorden van Brabant. Ons werkgebied bestrijkt dan ook voornamelijk Noord-Brabant en een deel van Zuid-Holland. Hier vervullen we opdrachten van zowel particulieren als zakelijke klanten.

Contactgegevens

Heeft u vragen over de mogelijkheden voor een barbecue op maat? Neem dan contact met ons op! U bent van harte welkom in onze werkplaats om uw wensen te bespreken.

Adres werkplaats
Centraleweg 14
4931 NB Geertruidenberg

Openingstijden werkplaats

Maandag 09:00 – 17:00 uur
Dinsdag 09:00 – 17:00 uur
Woensdag 09:00 – 17:00 uur
Donderdag 09:00 – 17:00 uur
Vrijdag 09:00 – 17:00 uur
Zaterdag gesloten
Zondag gesloten